12 september 2015

Kirjutamise värk

Üle pika aja sai natuke uuritud neid va kirjutamise asju. Üldiselt mulle meeldib kirjutada. Ainus, mis mind häirib on see, et ma ei suuda seda väga pikalt, põhjalikult ja eesmärgipäraselt teha. Ja nii saadab mind vist juba viiendat-kuuendat aastat järjest rahutus. Tunne, et midagi on tegemata. Mis täpselt - ma ei tea. Lihtsalt - tegemata. Täna käisin Drakadeemias - väga põnev oli. Meid pandi viieks minutiks kirjutama. Välja kukkus midagi sellist:
KOER
"Teatavasti on nendega keeruline - inimestega ma mõtlen - olles kogenud nende kõiksugust tähelepanu. Tundub, et see mees on täiesti talutav? Jah, talutav on õige sõna," nii mõtles koer, kui ta oma koonu mehe pihku pistis. Mõtles ja ei lakanud olemast selline, nagu ta oli. Nurka tõmbunud vaikne olend, kes üldiselt kardab inimesi, kardab kohutavalt. Kuhu oli jäänud Anna?
See tema hoolitsev perenaine. Ja kes olid need annalikud tüdrukud talutava mehe kõrval. Aga mitte Anna!
Koer mäletas, kuidas nad Annaga jalutamas käisid, kuidas ta plika peaaegu, et kõikide puude taha seisatama pani, kuidas Anna talle hommikuti krõbuskeid kaussi poetas. Ta mäletas isegi seda, kui Anna oli haige ja ulgus täiesti kõrist nutta, sest kõrv oli valus. Kus oli Anna?

1 kommentaar:

Ene ütles ...

Viskan õhku sellise ürituse nagu National Novel Writing Month ehk NaNoWriMo. Tuleb taas novembrikuus, osaleb inimese üle kogu maailma! Hästi vinge asi =) Eesmärgiks siis novembri jooksul panna kirja 50 000 sõna.

Äkki pakub sulle huvi =)

Üldine koduleht: http://nanowrimo.org
Ja kuigi üldise kodulehe foorumis on ka eestlaste alanurk, siis meil on oma FB pesa ka: https://www.facebook.com/groups/703016583065568/?ref=bookmarks