26 mai 2022

Kui raha on tähtsam kui need teemad, mis varem huvitasid

Ulmeliselt hea on olla. Kuulan Work In Techi loenguid ja olen vaimustatud tugevatest ilusatest töökatest tublidest julgetest naistest, keda meile näidatakse ja öeldakse sealjuures, et ära põe, võta ennast kokku, mine edasi.  Ise olen tegelikult natuke juba väsinud, aga samas no kuidagi teisiti ei saa ega oska. Samas olen leidnud ka mingeid armsaid ja võib-olla hetkel ka pisut totakaid, aga minu jaoks vajalikke videoid, mida vaadata. Näiteks hirmsasti meeldib mulle ALUX. COM.  

See hetk, kui avastan riiulist 2019. aasta Aafrika-teemalise Vikerkaare. Mida kuradit? Käisin ilmselt kolm-neli nädalat pärast selle ostmist ringi ja patsutasin kenasti peale ja teatasin, et näe, ma ka loen Aafrika-teemalist kirjandust. Mul on selline asi olemas. Ma tunnen selle vastu huvi. Ja nii edasi ja nii edasi. Ei tunne ju, kui ei loe. Jeesus küll! Mul on enesepilt vanusest 12. Ja ma ei ole seda muutnud pikemat aega ehkki tegelenud olen küll taimede müügiga, küll kookide müügiga, küll raamatute müügiga. Hull värk! Kodu on kõik paksult raamatuid täis. Olgu Võrus või Tallinnas. Ikka olen üks suur raamatusõber. Ma olen pigemini bibliofiil kui lugeja. Aga sellest hakkan vist praegu aru saama ja see teeb natuke isegi haiget. 

Keegi pole veel rääkinud sellest, kuidas saada targemaks-paremaks inimeseks. Kõik on rääkinud töö tegemise vajalikkusest mingis kindlas sfääris. Praegune sfäär. 


 

Kommentaare ei ole: