22 detsember 2012

* võlakarjus pluss poodlemine

müüa, osta ,müüa, osta, osta, osta, müüa, küsida, nõuda, aru saamata, kogu aeg

kes?

inimesed poes, praegu, jõuludeks - laristada raha

mulle pakuti tükimat aega spämmina laenu jõulukinkideks, juurde kirjutati et kevadeks maksad ära.

idiootne, eks

*
Väike tüdruk otsustas emale kinkida Tammsaare jõuludeks. Nutab leti ees. Õudne. Vale osa anti. Nagu neljas teise asemel, loomulikult tõde ja õigus. Neljas tõde ja neljas õigus, teise tõe ja teise õiguse asemel. Ümbris viitas teisele, sisu oli neljas. Vat sellist tõde pakuti ja sellist õigust. Aga kohe ta seda välja vahetada ei saanud. Vahetas hiljem - vahetas täitsa teises poes. Oli õnnetu. Oli minu leti taga nagu maailma kõigi Lindade algusläte.

Kommi oleks pidand talle tema pisarate eest andma. Palju, ilusat kommi, head ka.

Muide mu Kolleeg, see va Ilus Kolleeg, muud nime tal ju pole, avastas insuliini süstimise peale magusalaksu. Selline maiasmokk, et õudne. Sellegipoolest nii ilus. Või noh, kas ilus on õige sõna. Vist päris õige sõna ei ole. Karismaatiline. Jaa. See on kohe väga õige sõna.

+

"Läks kohe viis protsenti alla!" ütlesin ma õhinal püsikliendile. Ilus tüdruk oli. Missest et prillidega. Isegi Lenna Kuurma käib meie poes prillidega ringi. No tema pole prillidega ilus. Tema on prillidega pea nähtamatu. Jaa. Huvitav, kas Kuurmaa oli kahe aaga või ühega.

Noh, minu ilus tüdrukklient teavitas mulle, et kui ta selle id-kaardi veel kord sisse lükkab, et kas siis läheb veel paremaks hind ja vaatas niimoodi iluskelmikalt otsa. No minu poolest oleks läinud. Aga ei läinud. Noh ja siis ma vastasin ka nii nagu oli ja naljakas oli vastata, sest tema silmad vastasid minule veel kord. Jõulud, eks ole. Ikka loodad allahindlust.Tahad püsikliendiks poes, kuhu sa aastas korra jõuadki - raamatupoes. Jõulud, eks ole.

*

Armastust - võlakarjuse vastu. Palju!
Ja poodlemist! Poodlemist! Poodlemist!

2 kommentaari:

Silver ütles ...

Aga mina fännan Lennat!:)

lihtsaltpidinsedaütlema(a)

LiizaKazz ütles ...

Kallistan sind ka jõuludeks!!! :D