29 november 2021

muutused, muutused, muutused

Titt on niisiis suuremaks muteerunud. Süüa tahab mitu korda rohkem, kaasa arvatud tissi. Mängida tahab mitu korda rohkem. Magada tahab mitu korda vähem. Aeglaselt avastab ta viise, kuidas ennast ühest toast teise lükata. Kuidas toimivalt naeratada, nutta, karjuda, naerda, nii et kõht mugisedes paisub ja väheneb. Selline ta on ja selleks ta ongi suuteline. Sahtleid üritab innukalt lahti lükata, aga hetkel veel ei jõua. Nädal aega on jäänud 7kuuseks saamiseni. 

Ja minule hakkab kohale jõudma unepuudus, millega mind on õnnistatud iga päev. Miskipärast ei jää kutt magama enam nii noh normaalselt, et kuus tundi järjest ja muudkui magab, nagu notistunud. Talle on magama jäämine tõeliselt keeruline tegevus. Teiseks kui ta lõpuks jääb, ärkab ta öösel vähemalt kaks korda üles ja magama saab minna pool üksteist või kell üksteist või pool kaksteist. Esimene uni kestab kuskil 4 tundi, teine uni kestab 2 tundi ja siis toimub nii öelda unelonksutamine, mis on üks jõhkramaid viise magamiseks. Henryk norskab, nagu jaksab. Ja mina toimetan, nagu võib. Ja pärast on järgmine päev nagu kole kummitus, miskist ei saa aru ja ise olen ka nagu... jah... 

Vanadest Äripäevadest välja lõigatud asjakesed, mida ma olen titele ette lugend. Nüüd ei saa sedagi eriti, sest titel on toas liiga huvitav. 



Kommentaare ei ole: