25 juuli 2013

Hirmsad ja kannatusrohked päevad

Täiesti jabur ja hullumeelne, kui must meeleolu täna inimestel on. Minul ka. Väike tüdruk kärus kukub pikali ahnusest oma raamatu järele, või hirmust, et ma võtan selle ära. Mitte kunagi ei või teada.

*
Ahjaa, ükspäev jäin nii purju, et saatsin IlusaKolleegi persse ja tema unfrendis mind feisbukis ja nüüd ma ei teagi, kuidas me edasi kolleegid oleme. Jah. Feisbukk ja jooming ei käi käsikäes, nad käivad käest mööda. Igal juhul otsustasin ma jagada pilti, mida IlusKolleeg oli laikinud, sest ma ei tahaks selle kohta öelda meeldinud. See on liiga ilus sõna. Ja ma ei saanud ise ka aru, et mida ta siis laikis. Küsisin siis kohe enda seinale asja paigutades, et miks ta siis seda laikis.

Noh ja vastus oli selline: "See on sulatõsi."

Minul käis peas Dinga-Donga ahvipoolik ja mai saand ikka veel aru, misse sulatõsi oli.

Vestlus lõppes Karl-Martini otsustava küsimusega: Katrina, mis paneb sind keset töönädalat jooma?

Siis jõudis mulle kohale, et ma olen purjus. Väga purjus ja et ma ei saa ikka veel aru, mida tähendab: "I have a huge dong." Noh see, mida IlusKolleeg oli laikinud.

Uurisin järele google tränsleitor ütles, et peenis.

Issand.

IlusKolleeg oli vist ka purjus ja ta üritas minuga tšättima hakata.

Väga valel ajal.

Kogu minu nunnalikkus lõi välja.

(teate, isegi kui te ainult ütlete, et see on sulatõsi, et teil on suur peenis, minu jaoks kõlab see nagu te oleks mulle seda just näidanud, eriti kui ma olen väga purjus, arvestage, et ekshibonism on karistatav)

Ja ma saatsin ta siis sooja kohta.

Ja tema kustutas mind oma sõbralistist.

Kommentaare ei ole: