15 jaanuar 2012

ausamalt endast ja lootustest

et ega ma palju muutunud pole
kümme aastat tagasi sebisin teises linnas
teiste inimeste keskel ringi ja mõtlesin
siiani mõtlen, et mis siis saab
saama peab kindlasti midagi
ja kui midagi ei saa
siis ei saa

kurvaks saan, kui midagi ei saa

-----------
K on sis nüüd tunnustatud poeet, kelle luulekogusid on võimatu poest saada, ja kellest igal pool kirjutatakse, oodatakse, see on ju ilus, mina olen tema fänn. Kurat, läkski nii nagu ma ennustasin: väike nohiktüdruk, kes armus ära kooli poppoissi, natuke kurb, natuke napakas, natuke nii nagu see lugu ongi ja poppoisil on uued poptüdrukud ja väike nohiktüdruk käib aegajalt vett segamas oma pisikese saamatu kehaga ja on ise ka segaduses. Ahmissealikka, vihale ajab, frustratsioon tekib. Ma ei saa ju sellest luulekogust kirjutada. Kirjutangi, et K on ilus mees, liiga ilus, et olla tõsi või liiga tõsi, et olla ilus.

Ja madis luige "giving hands" tekitab veidra paralleeli Siim Kera uue punase luulekoguga. See poiss on tegelikult rokkstaar, kui ta ainult vastavalt riietuda ja käituda suudaks ja kurat ei ole vaja oma nina nendesse Purpurmusta kuluaaridesse toppida. Mulle isiklikult tema tekstid meeldivad, luulekogu näeb kah šeff välja, täpselt selline nagu oleks meessoost Helena Läks, aint seksuaalsem ja see raibe puudutab mind, sest ma olen ise ei pääse oma naiselikkusest, see voolab, tahes tahtmata välja ja teeb haiget.

Artist´s semen eks ole? Ahmai saa lihtsalt aru.

Miks kõik nii imelik on?

Kaarel B Väljamäel ilmus lõpuks luulekogu, kõiki luuletusi olen kuulnud, üks luuletus linkis Riismaaga nii kõvasti, et ma nad omavahel sassi ajasin.

ega midagi ei muutu
me kasvame suureks
kasvatame endale habeme
ja läheme tööle.

nii jääb alati

-----
Ol õnnestus üks päev olla natuke kellegi teise juures ööd ja kuna ta seal öötamas on käinud ligi kümme korda, aga väga lahke pole old, siis sai noormees nõule, et kui o tema juures ööd on, sis olgu vähemasti ebamugavamalt, kui ta ise on, olgu külmemas toas ja internetita. Ja mina suutsin kah eile oma söögitegemiskultuuri nulli viia, O solvus jälle ära. Jama. Aga samas, mai tea, vaatame, mis sellest naljakast olukorrast välja tuleb, ja kuidas need varbad ja tahtejõud liikuma pannakse, et millises suunast ja mismoodi.

Vahepeal Tony Graggi esituses vaatame ilusaid naisi.


Kommentaare ei ole: